Mengenai Kami

Featured-Images-ME-About

 

 

 

 

MagnetEmas.com merupakan portal emas masa kini yang membicarakan emas sebagai Aset Simpanan, Perniagaan dan Pelaburan. Portal ini akan berkongsi dengan anda mengenai ilmu, info, tips dan berita mengenai emas dan juga industri yang berkaitan dengan emas.

MagnetEmas.com juga membicarakan mengenai jongkong emas, dinar emas dan syiling emas yang dikeluarkan oleh pengeluar-pengeluar emas terkemuka tempatan dan antarabangsa. Portal ini juga tidak ketinggalan akan berkongsi dengan anda mengenai naik turun harga emas pasaran tempatan dan antarabangsa.

Portal ini juga menjadi wadah kepada peminat/pengumpul/pelabur/peniaga emas dan bakal peminat/pengumpul/pelabur/ peniaga emas dalam bentuk jongkong, dinar emas dan syiling untuk mendapatkan informasi mengenai bagaimana logam emas ini boleh dijadikan sebagai aset simpanan, perniagan dan pelaburan.

MagnetEmas.com juga berkongsi ilmu, info, tips dan berita mengenai logam lain yang sama hebat dengan emas, iaitu perak, paladium dan platinum. Terdapat pelbagai produk perak, paladium dan platinum dalam pasaran dunia hari ini keluaran syarikat tempatan dan antarabangsa.

MagnetEmas.com juga turut mempromosikan Produk Emas keluaran Public Fine Gold International Sdn Bhd (PFGISB) iaitu Public Gold, Public Dinar dan Public Jewelerry di  mana Admin MagnetEmas.com merupakan Priority Dealer kepada PFGISB yng terlibat dalam aktiviti menjual dan membeli jongkong emas, dinar emas dan syiling emas keluaran PFGISB.

Selain itu, MagnetEmas.com juga berkongsi dengan pembaca setia portal ini mengenai  Tips dan Info Motivasi, Kewangan dan Pelaburan. Admin MagnetEmas.com juga akan berkongsi ilmu dan pengalaman yang diperolehi daripada mentor-mentor jutawan terkemuka termasuk juga mentor jutawan emas.

Diharapkan portal MagnetEmas.com ini dapat membantu pembaca di luar sana dalam memahami emas sebagai aset simpanan, perniagaan dan pelaburan di masa hadapan. Semoga semua masyarakat mempunyai kesedaran mengenai kepentingan logam bernama emas kurnian Ilahi ini.

Sekian dan selamat melayari MagnetEmas.com

Dari Meja;

Admin MagnetEmas.com
Email : admin@magnetemas.com
: facebook.com/magnetemas
: twitter.com/magnetemas


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>